Universal Orlando

Universal Orlando er en af de mest besøge resorter i verden. Universal Orlando består af 2 forskellige forlystelsesparker: Universal Studios Florida & Islands of Adventure. Et vandland: Volcano Bay. Et underholdningsområde bestående af butikker, restauranter, barer, biograf og natklubber: CityWalk. Seks hoteller, hvoraf ved ophold på tre af dem, giver et gratis kort som giver adgang til at springe køen over ved alle forlystelser.

> Køb billetter til Universal Orlando her <

Hvis I planlægger kun at være i Universal Orlando en enkelt dag (og muligvis vil besøge begge parker samme dag), da er det godt at vide at der kan være meget lange kø’er til forlystelserne (specielt i højsæsonenerne), hvis I derfor vil nå at prøve så mange forlystelser som muligt i Universal Orlando, bør det overvejes enten at betale sig til at springe kø’en over med et Express Pass eller benytte sig af “Single Rider” køen, som er til folk som ønsker at prøve forlystelsen alene. Ved at benytte sig af Single Rider vil i ikke sidde ved siden af hinanden på forlystelse, til gengæld vil i kommer hurtigt igennem kø’en.

Pris oversigt

Bemærk at nedenstående pristabel kun er vejledende og ikke tager højde for specielle pris kampagner. Priserne er derudover kun for en standard billet (giver adgang til samtlige forlystelser i parken), der kan udover nedenstående billet tilkøbes ekstra, hvor det blandt andet er muligt at springe køen til forlystelserne over.

Antal dage One park

(giver adgang til enten Universal Studios eller Island of Adventure – man vælger selv hver dag hvilken af parkerne man vil besøge)

Park to Park (2 parker)

(giver adgang til Universal Studios og Island of Adventure )

Park to park (alle parker)

(giver adgang til Universal Studios, Island of Adventure og Volcano Bay )

1 dag Ca. 750 – 840 kr. Ca. 1.110 – 1.200 kr. Ikke tilgængelig
2 dage Ca. 1.400 kr. Ca. 1.790 kr. Ca. 2.150 kr.
3 dage Ca. 1.530 kr. Ca. 1.920 kr. Ca. 2.290 kr.
4 dage Ca. 1.590 kr. Ca. 2.025 kr. Ca. 2.450 kr
Universal Studios Florida

Universal Studios Florida har i alt 18 forlystelser, hvoraf 3 af dem er rutschebaner. Universal Studios Florida er delt op i 8 forskellige tema områder, som alle indeholder forskellige forlystelser.

Et af de mest populære områder i parken er Diagon Alley, som stammer fra Harry Potter universet. Her findes den meget imponerende forlystelse Harry Potter and the Escape from Gringotts. Området har en masse butikker som passer ind i Harry Potter universet, blandt nogle af dem er Ollivanders tryllestav butik, Sugarplum’s slikbutik. Området har sågar sin egen bank, hvor man kan veksle $10 og $20 dollar sedler til Gringotts pengesedler. Disse pengesedler har samme værdi, og kan bruges til at købe ting i Hogsmeade (findes i Islands of Adventure) og Diagon Alley, og bestemte områder i Universal Orlando.

Islands of Adventure

Universal Studios Florida har i alt 15 forlystelser, hvoraf 3 af dem er rutschebaner og 3 af dem er vandrutschebaner. Islands of Adventure er delt op i 8 forskellige tema områder, et par af disse er: Jurassic Park, Skull Island (fra King Kong), Marvel Super Hero Island og Hogsmeade (fra Harry Potter universet). Noget af det første der bør nævnes er at når man prøver vandrutschebanen “Dudley Do-Right’s Ripsaw Falls” så bliver man meget våd, og hører man prøver rafting-banen “Popeye and Bluto’s Bilge-Rat Barges” så bliver man højst sandsynligt gennemblødt.

Volcano Bay

Volcano Bay er et vandland som åbnede i 2017. Mest iøjefaldende er den over 60m høje kunstige vulkan

CityWalk

CityWalk er placeret som et bindeled foran indgangene til Universal Studios Florida & Islands of Adventure. Det koster ikke noget at befinde sig på CityWalk. Her findes en over 20 forskellige restauranter, herunder en Hard Rock Cafe som er den største i verden. Her findes en række butikker, samt en række forskellige aktiviteter herunder minigolf, biograf og en række live spillesteder, herunder Hard Rock Live og Blue Man Group Sharp Aquos Theatre.