Ultra billige fly til Miami for kun 1.768 kr!

Der findes i øjeblikket utrolig billige fly til Miami for kun 1.768kr. Disse priser kan i øjeblikket findes med afrejse på forskellige dato’er i det nye år.

Den gennemsnitlige temperatur er på ca. 20 grader i januar og ca. 25 grader i februar. Istedet for kulde og frost i Danmark, er det oplagt at komme billigt afsted, da nogle af disse dato’er også inkluderer dage i vinterferien. Prisen på de lave flybilletter vil højst sandsynligvis ikke blive i lang tid, vi anbefaler derfor hurtigt at få bestilt fly.

Fly fra Billund til Miami - 1.768 kr!

De billige billetter som vi har fundet, er med British Airways. Og er kun med et enkelt stop i London Heathrow. Vores eksempel er med udrejse mandag d. 28. januar 2019, og hjemturen finder sted onsdag d. 6. februar 2019.

Nedenfor her er et eksempel på en af de billige flyvninger til Miami for 1.768 kr.

Billig fly Billund Miami

Bemærk at prisen er inklusiv håndbage og mad på flyet. Indchecket baggage skal tilkøbes.

Fly fra København til Miami - 1.886 kr!

De billige billetter som vi har fundet, er med British Airways. Og er kun med et enkelt stop i London Heathrow. Vores eksempel er med udrejse tirsdag d. 19. februar 2019, og hjemturen finder sted tirsdag d. 5. marts 2019.

Nedenfor her er et eksempel på en af de billige flyvninger til Miami for 1.887 kr.

Billige fly København Miami feb 2019

Bemærk at prisen er inklusiv håndbage og mad på flyet. Indchecket baggage skal tilkøbes.

De billetter vi har fundet bliver som sagt alle foretaget af British Airways, men det kan variere hvilket selskab som som sælger billetten. Det kan for eksempel fremgå at billetten bliver solgt under enten Finnair, American Airlines eller Iberia. Alle flyselskaber er medlem af One World fly-alliancen som alle sælger billetterne som et co-share (betyder eksempelvis at billetten er solgt som en Finnair flyvning, men at flyvningen dog foretages at British Airways).

Alle flyvninger som foretages af British Airways imellem London og Miami er enten med Boeing 747 (den ikoniske jumbojet) eller Airbus A380 (verdens største passagerfly).

Hotel

I Miami er der en lang række hoteller, hvor man kan finde mange langs kysten. South Beach er et oplagt sted hvis man ønsker at være tæt på en lang række oplevelser som shopping, restauranter, strand og natklubber. Længere nordpå ved North Beach vil man stadig være tæt på stranden, dog vil prisen ofte være væsentligt lavere her.

 

Lejebil

Florida opleves bedst med bil. Dette betyder også, at du på egen hånd, kan få udforsket hvad Florida har at tilbyde. Vi anbefaler derfor at du lejer en bil ved ankomst til lufthavnen.

Samtlige af de store kendte biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen. Husk at disse vil kræve et kreditkort. Ved afhentning af bilen, skal man være opmærksom på at de højst sandsynligvis vil prøve at sælge ekstra bilforsikring, samt opgradering til en højere bilklasse.

Oplevelser

Vi gør alt hvad vi kan, for at samle det bedste syd Florida har at byde på. Vi guider om shopping, sightseeing, sportsarrangementer, musikarrangementer, spisesteder og meget mere.

Læs guides guides her.