Shopping på South Beach

South Beach er udentvivl hjertet af Miami. Derfor findes der naturligvis også en gade med massere af butikker, så der er god mulighed for shopping på South Beach. Lincoln Road er navnet på vejen, hvor der findes butikker som Macy’s, Nike, Superdry, Victoria’s Secret, Zara osv. Lincoln Road er en gågade på over en kilometer med butikker på begge sider, og er blot få hundrede meter fra stranden.

Alle butikker har åbent alle dage fra 10 – 22 (og nogle butikker endda længere endnu). Der er derfor rig mulighed for at nyde solen hele dagen på stranden, og derefter gå en tur ned af Lincoln Road for at kigge i de mange butikker. Udover butikker findes også en række barer og restauranter, hvor de fleste af dem har udendørs servering.

Selve Lincoln Road er placeret i den bedste del af Miami Beach. Efter shopping på South Beach, er der derfor rig mulighed for at opleve hvad Miami Beach området ellers har at byde på. Kort afstand fra Lincoln Road kan de flotte strande med de ikoniske livredderhuser placeret langs stranden opleves. Mange bygninger rundt omkring Miami Beach er også kendt for sine bygninger i pastel farver, specielt langs vejen Ocean Dr kan disse opleves.

Der er parkeringsgarager i gåafstand, hvorfor det er let at komme dertil selvom man er i bil. Ens shopping poser kan derfor placeres i bilen, imens resten af Miami Beach opleves. Derudover er der gode busforbindelser i området.

> Læs mere her <

 

Adresse:

Lincoln Road Mall
400 Lincoln Rd