Outlet shopping

Mulighederne i Florida er uendelige for at kunne gøre et godt køb på nogle af de bedste designer mærker. Derfor er det da også et hjemsted for outlet shopping. Der findes en lang række outlet mall rundt omkring i syd Florida.

 

I Fort Lauderdale er et af de største outlet shopping malls i USA. Sawgrass Mills har over 355 butikker med mærker som Calvin Klein, Polo Ralph Lauren, Nike, Tommy Hilfiger, Hugo Boss osv. Antallet af butikker gør selvfølgelig at den shoppe glase person nemt kan gå flere timer til at gå. Sawgrass Mills er placeret i den vestlige del af Fort Lauderdale tæt på everglades. Det anbefales derfor at der lejes en bil for at komme dertil.

 

10 km vest for Miami International Airport er placeret et andet stort shopping mall kaldet Dolphin Mall. Dolphin Mall har over 240 butikker, hvorfor at det er et besøg værd hvis man er i Miami området. Udover butikker findes der også en stor række spisesteder samt biograf.

 

Nord for Fort Lauderdale findes der endnu et outlet mall i byen West Palm Beach, her findes Palm Beach Outlets med over 145 pladser. Her findes mærker som Calvin Klein, Polo Ralph Lauren, Nike, Tommy Hilfiger, Aldo osv.

 

Længere nordpå i byen Orlando, findes Orlando Premium Outlets. Her findes mere end 160 butikker. En række af disse outlet butikker hører til den mere eksklusive, da der findes butikker som Burberry, Jimmy Choo, kate spade new york, MaxMara, Prada og Salvatore Ferragamo.