Miami i februar for 2.160 kr

I februar er den gennemsnitlige temperatur i Danmark er på 0 grader. I februar er den gennemsnitlige temperatur på 25 grader i Miami. Februar er derfor et godt tidspunkt at tage afsted for at opleve Florida, uden at temperaturen er alt for høj som senere på året. I øjeblikket er det muligt at købe fly til Miami for 2.160 kr.

Billige fly til Miami, Florida

Vi har igen været på udkig efter billige fly til Florida. Denne gang har vi fundet billige fly, hvor man kan komme til Miami i februar for 2.160 kr. De billige billetter fås ved at flyve med British Airways, med et enkelt stop i London Heathrow. Vores eksempel er med udrejse onsdag d. 6. februar 2019, og hjemturen finder sted onsdag d. 13. februar 2019.

 

Nedenfor her er et eksempel på en af de billige flyvninger til Miami for 2.160 kr:

Bemærk at prisen er inklusiv 10kg håndbage og mad på flyet. Indchecket baggage skal tilkøbes.

 

Nedenfor har vi gjort det let for dig, hurtigt at fremsøge de billige priser til Miami.

 

Eksempel på billige rejsedage:
  • Udrejse fredag d. 1. februar 2019 -> Hjemrejse fredag d. 8. februar 2019
  • Udrejse mandag d. 4. februar 2019 -> Hjemrejse mandag d. 11. februar 2019
  • Udrejse onsdag d. 6. februar 2019 -> Hjemrejse onsdag d. 13. februar 2019
  • Udrejse mandag d. 18. februar 2019 -> Hjemrejse mandag d. 25. februar 2019

De billetter vi har fundet bliver som sagt alle foretaget af British Airways, men det kan variere hvilket selskab som som sælger billetten. Det kan for eksempel fremgå at billetten bliver solgt under enten Finnair, American Airlines eller Iberia. Alle flyselskaber er medlem af One World fly-alliancen som alle sælger billetterne som et co-share (betyder eksempelvis at billetten er solgt som en Finnair flyvning, men at flyvningen dog foretages at British Airways).

Alle flyvninger som foretages af British Airways imellem London og Miami er enten med Boeing 747 (den ikoniske jumbojet) eller Airbus A380 (verdens største passagerfly).

Hotel

I Miami er der en lang række hoteller, hvor man kan finde mange langs kysten. South Beach er et oplagt sted hvis man ønsker at være tæt på en lang række oplevelser som shopping, restauranter, strand og natklubber. Længere nordpå ved North Beach vil man stadig være tæt på stranden, dog vil prisen ofte være væsentligt lavere her.Lejebil

Florida opleves bedst med bil. Dette betyder også, at du på egen hånd, kan få udforsket hvad Florida har at tilbyde. Vi anbefaler derfor at du lejer en bil ved ankomst til lufthavnen.

Samtlige af de store kendte biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen. Husk at disse vil kræve et kreditkort. Ved afhentning af bilen, skal man være opmærksom på at de højst sandsynligvis vil prøve at sælge ekstra bilforsikring, samt opgradering til en højere bilklasse.

Klik her for at finde et tilbud på en lejebil

Oplevelser

Vi gør alt hvad vi kan, for at samle det bedste syd Florida har at byde på. Vi guider om shopping, sightseeing, sportsarrangementer, musikarrangementer, spisesteder og meget mere.

Læs guides guides her.