Kom til Orlando for 1.993 kr.

Vi har fundet billige flybilletter til Orlando, kom afsted for kun 1.993 kr. Den billige pris kan opnås ved mange forskellige rejse dato’er i løbet af vinteren og foråret 2019.

Istedet for kulde og frost i Danmark, er det oplagt at komme billigt afsted, da nogle af disse dato’er også inkluderer dage i vinterferien. Prisen på de lave flybilletter vil højst sandsynligvis ikke blive i lang tid, vi anbefaler derfor hurtigt at få bestilt fly.

Orlando er hjemsted for nogle af verdens største forlystelsesparker, hjemsted for blandt andet Universal Studios, Disneyworld, Legoland & Seaworld. Derudover er Busch Gardens Tampa og NASA’s Kennedy Space Center tæt på.

 

Fly fra København til Orlando - 1.993 kr!

De billige billetter som vi har fundet, er med Norwegian. Og er kun med et enkelt stop i London Gatwick. Vores eksempel er med udrejse mandag d. 4. februar 2019, og hjemturen finder sted tirsdag d. 19. februar 2019.

Nedenfor her er et eksempel på en af de billige flyvninger til Orlando for 1.993 kr.

Billige fly til Orlando

Bemærk at prisen er inklusiv håndbage. Indchecket baggage og mad på flyet skal tilkøbes.

Andre billige rejsedage til Orlando

DatoLink
 6. februar → 18. februar Se flytilbud her
4. februar → 12. februarSe flytilbud her
6. februar → 13. februarSe flytilbud her
10. februar → 19. februarSe flytilbud her
17. februar → 26. februarSe flytilbud her
26. februar → 5. martsSe flytilbud her
5. marts → 12. martsSe flytilbud her

Norwegian er det grønneste flyselskab der flyver over Atlanterhavet, og dette skyldes primært at de benytter sig at nye fly, herunder deres Boeing 787 (også kendt som Dreamliner). Bemærk dog at nogle af Norwegians flyninger fra Gatwick blive foretaget Wamos Air, hvor at det indendørs interior og udstyr desværre ikke er ligeså lækkert som på Dreamlineren. Tjek derfor på forhånd hvilken flytype der bliver brugt på den bestemte afgang.

Hotel

I Orlando er der en lang række hoteller. Hvis det primære formål med turen er blandt andet at besøge enten Disneyland eller Universal Studios, kan det være oplagt at kigge på hoteller tæt beliggende på disse parker. Ved køb af indgangbillet til Universal Studios, samtidig med ophold på et af følgende hoteller: Loews Royal Pacific Resort, Hard Rock Hotel eller Loews Portofino Bay. Får man gratis Express Pass, hvilket vil sige at man kan springe køen over til forlystelserne i Universal Orlando.

Lejebil

Florida opleves bedst med bil. Dette betyder også, at du på egen hånd, kan få udforsket hvad Florida har at tilbyde. Vi anbefaler derfor at du lejer en bil ved ankomst til lufthavnen.

Samtlige af de store kendte biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen. Husk at disse vil kræve et kreditkort. Ved afhentning af bilen, skal man være opmærksom på at de højst sandsynligvis vil prøve at sælge ekstra bilforsikring, samt opgradering til en højere bilklasse.

Oplevelser

Vi gør alt hvad vi kan, for at samle det bedste syd Florida har at byde på. Vi guider om shopping, sightseeing, sportsarrangementer, musikarrangementer, spisesteder og meget mere.

Læs guides guides her.