Kom til det sydligste USA for 2.444kr

Vi har fundet billige flybilletter til Key West, kom afsted for kun 2.444 kr. Den billige pris kan opnås ved mange forskellige rejse dato’er i løbet af vinteren og foråret 2019.

Istedet for kulde og frost i Danmark, er det oplagt at komme billigt afsted, da nogle af disse dato’er også inkluderer dage i vinterferien. Prisen på de lave flybilletter vil højst sandsynligvis ikke blive i lang tid, vi anbefaler derfor hurtigt at få bestilt fly.

Key West er starten på den amerikanske motorvej U.S. Route 1 (US 1). U.S. Route 1 strækker sig fra Key West nordpå langs den østlige kyst, hele vejen op til den canadiske grænse i staten Maine. I Key West finder med derfor mil 0 skiltet for netop U.S. Route 1. Key West er også det sydligste punkt på det amerikanske fastland.

 

Fly fra København til Key West - 2.444 kr!

De billige billetter som vi har fundet, er med British Airways & American Airlines. Og er med to stop undervejs, det første stop er i London Heathrow, hvorefter det sidste fly til Key West afgår fra Miami. Vores eksempel er med udrejse tirsdag d. 12. februar 2019, og hjemturen finder sted tirsdag d. 19. februar 2019.

Nedenfor her er et eksempel på en af de billige flyvninger til Key West for 2.444 kr.

Key West Fly Februar

Bemærk at prisen er inklusiv håndbage og mad på flyet. Indchecket baggage skal tilkøbes.

Andre billige rejsedage til Orlando

DatoLink
12. februar → 19. februar Se flytilbud her
19. februar → 26. februarSe flytilbud her
26. februar → 5. martsSe flytilbud her
5. marts → 12. martsSe flytilbud her
12. marts → 19. martsSe flytilbud her

Hotel

Key West er på ingen måde en storby, men dog er byen velbesøgt at turister, hvorfor der er rig mulighed for at finde et hotel. På Skyscanner kan man finde 67 forskellige hoteller.

Lejebil

Florida opleves bedst med bil. Dette betyder også, at du på egen hånd, kan få udforsket hvad Florida har at tilbyde. Vi anbefaler derfor at du lejer en bil ved ankomst til lufthavnen.

Samtlige af de store kendte biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen. Husk at disse vil kræve et kreditkort. Ved afhentning af bilen, skal man være opmærksom på at de højst sandsynligvis vil prøve at sælge ekstra bilforsikring, samt opgradering til en højere bilklasse.

Oplevelser

Vi gør alt hvad vi kan, for at samle det bedste syd Florida har at byde på. Vi guider om shopping, sightseeing, sportsarrangementer, musikarrangementer, spisesteder og meget mere.

Læs guides guides her.