Fly til Orlando for 2.189 kr (oplev Disneyland og Universal)

Orlando er hjemsted for nogle af de støreste forlystelsesparker i verden, her findes både Disneyland & Universal Orlando. Orlando er centralt placeret i Florida, dette giver mulighed for at besøge de smukke strande, både på østkysten og på vestkysten. Andre kendte steder som NASA’s Kennedy Space Center er kun mindre end 1 times kørsel væk. Samtidig er Orlando et godt sted at starte hvis man ønsker en Roadtrip i Florida, hvor man kan vælge at køre sydpå til Miami og til sidst videre til Key West. Alt dette kan opleves til en lav pris, da Norwegian lige nu har en skarp pris på fly til Orlando for 2.189kr

Billige fly til Orlando, Florida

Et eksempel på billige fly til Orlando er med udrejse d. 22. januar 2019, og hjemturen finder sted d. 29. januar 2019. Flyvningerne foretages af Norwegian med en enkelt mellemlanding i London, Gatwick. Dette fås til en god pris på 2.189kr.

Bemærk at prisen er eksklusiv mad og drikke på flyvningerne. Samtidig er prisen kun inklusiv håndbagage.

Billig fly til Orlando januar

> Klik her for at se tilbudet <

 

Hotel

I Orlando er der en lang række hoteller. Hvis det primære formål med turen er blandt andet at besøge enten Disneyland eller Universal Studios, kan det være oplagt at kigge på hoteller tæt beliggende på disse parker. Ved køb af indgangbillet til Universal Studios, samtidig med ophold på et af følgende hoteller: Loews Royal Pacific Resort, Hard Rock Hotel eller Loews Portofino Bay. Får man gratis Express Pass, hvilket vil sige at man kan springe køen over til forlystelserne i Universal Orlando.

> Klik her for at finde et tilbud på hotel <

Lejebil

Florida opleves bedst med bil. Dette betyder også, at du på egen hånd, kan få udforsket hvad Florida har at tilbyde. Vi anbefaler derfor at du lejer en bil ved ankomst til lufthavnen.

Samtlige af de store kendte biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen. Husk at disse vil kræve et kreditkort. Ved afhentning af bilen, skal man være opmærksom på at de højst sandsynligvis vil prøve at sælge ekstra bilforsikring, samt opgradering til en højere bilklasse.

> Klik her for at finde et tilbud på en lejebil <

Oplevelser

Vi gør alt hvad vi kan, for at samle det bedste syd Florida har at byde på. Vi guider om shopping, sightseeing, sportsarrangementer, musikarrangementer, spisesteder og meget mere.

> Læs mere om Universal Orlando her <

> Læs mere om Disneyland Florida her <