En uge i Miami om en måned for 4.843 kr. (Fly + Hotel)

Start det nye år i det solrige Miami. Om mindre end en måned siger kalderen 2019, og kort efter rådhusklokkerne har ringet 2019 velkommen, kan du begynde at pakke kufferten med sommertøjet og tage imod Florida. Den gennemsnitlige temperatur er nemlig på 20 grader i januar. Selvom afrejse er om en måned, er det i øjeblikket muligt at komme afsted med billige fly for 2.520kr.

Fly: 2.520 kr.
Hotel: 2.323 kr.
Samlet: 4.843 kr.

Billige fly til Miami, Florida

Vi har været på udkig efter billige fly til Florida, hvor du allerede kan komme afsted om 1 måned. Denne gang har vi fundet billige fly, hvor man kan komme til Miami i januar for 2.520 kr. De billige billetter fås ved at flyve med British Airways, med et enkelt stop i London Heathrow. Vores eksempel er med udrejse tirsdag d. 8. januar 2019, og hjemturen finder sted tirsdag d. 15. januar 2019.

Nedenfor her er et eksempel på en af de billige flyvninger til Miami for 2.520 kr.

Bemærk at prisen er inklusiv håndbage og mad på flyet. Indchecket baggage skal tilkøbes.

De billetter vi har fundet bliver som sagt alle foretaget af British Airways, men det kan variere hvilket selskab som som sælger billetten. Det kan for eksempel fremgå at billetten bliver solgt under enten Finnair, American Airlines eller Iberia. Alle flyselskaber er medlem af One World fly-alliancen som alle sælger billetterne som et co-share (betyder eksempelvis at billetten er solgt som en Finnair flyvning, men at flyvningen dog foretages at British Airways).

Alle flyvninger som foretages af British Airways imellem London og Miami er enten med Boeing 747 (den ikoniske jumbojet) eller Airbus A380 (verdens største passagerfly).

Hotel

I Miami er der en lang række hoteller, hvor man kan finde mange langs kysten. South Beach er et oplagt sted hvis man ønsker at være tæt på en lang række oplevelser som shopping, restauranter, strand og natklubber. Længere nordpå ved North Beach vil man stadig være tæt på stranden, dog vil prisen ofte være væsentligt lavere her.

Vi har fundet et eksempel på et hotel, som hedder Ocean Spray Hotel. Hotellet er placeret på Mid Beach (placeret mellem South Beach og North Beach) ligeud til stranden. Der er derfor tale om et hotel som er tæt på strand, shopping, oplevelser og massere af spisesteder.

Prisen for 7 nætter for 2 personer i et premium queen værelse på Ocean Spray Hotel er 4.646 kr. Der er derfor tale om en pris på kun 2.323 kr. per person.

 

Lejebil

Florida opleves bedst med bil. Dette betyder også, at du på egen hånd, kan få udforsket hvad Florida har at tilbyde. Vi anbefaler derfor at du lejer en bil ved ankomst til lufthavnen.

Samtlige af de store kendte biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen. Husk at disse vil kræve et kreditkort. Ved afhentning af bilen, skal man være opmærksom på at de højst sandsynligvis vil prøve at sælge ekstra bilforsikring, samt opgradering til en højere bilklasse.

Klik nedenfor, for at se forskellige tilbud på lejebil. Vi har bla. fundet et tilbud ved leje at en Toyota Yaris AUT for ca. 1.000 kr. ved leje igennem Europcar.

Oplevelser

Vi gør alt hvad vi kan, for at samle det bedste syd Florida har at byde på. Vi guider om shopping, sightseeing, sportsarrangementer, musikarrangementer, spisesteder og meget mere.

Læs guides guides her.