Disney World – Star Wars: Galaxy’s Edge

Star Wars: Galaxy’s Edge er navnet på det nye område, og er inspireret af Star Wars universet. Området er placeret i Disney’s Hollywood Studios i Orlando (området er også blevet bygget i Disney’s Resort i Anaheim, Californien). Star Wars området er på 5,7 hektar (svarende til størrelsen på mere end 10 fodboldbaner). Star Wars området foregår efter området Black Spire Outpost, som er på planeten Batuu i Star Wars filmene. Star Wars: Galaxy’s Edge i Disney World indeholdet forlystelser, butikker, restauranter og underholdningstilbud.

Området i Disney World blev annonceret i 2015 og byggeriet blev påbegyndt i 2016. Den 29. august 2019 blev Star Wars området åbnet. Galaxy’s Edge er placeret i den sydvestlige del af Hollywood Studios parken.

Der er to forlystelser i parken: Millennium Falcon: Smugglers Run er en forlystelser som lader dig tage kontrollen over det meget kendte rumskib i film universet. 

Star Wars: Rise of the Resistance lader dig tage kampen imod the First Order. Denne forlystelse åbner i december 2019.

I Star Wars Galaxy’s Edge er det muligt at få hygget sit eget lyssværd. Det er også muligt at besøge en workshop hvor man kan designe, samle og aktivere sin egen specialdesignet drone. Det er muligt at vælge imellem en stor mængde dele og chips til ens egen drone.

Det er muligt at spise på enten Oga’s Cantina eller Docking Bay 7.

Find dit hotel ved Disney World

Booking.com