Direkte fly til Fort Lauderdale for 2.180 kr (tur/retur!)

Vi har fundet billige direkte flybilletter til Fort Lauderdale, kom afsted med Norwegian for kun 2.180 kr. Den billige pris kan opnås ved mange forskellige rejse dato’er i løbet af vinteren og foråret 2019.

Fort Lauderdale er kun 30 min. kørsel fra den ikoniske storby Miami. Miami er hjemsted for en af de mest ikoniske strande: Miami Beach. Udover skønne strande, har Miami og resten af Florida et væld af forskellige oplevelser. Nationalparken everglades grænser optil Miami, og en lang række firmaer tilbyder turer i Everglades med en luftbåd. På disse ture kan det være muligt at opleve blandt andet alligatorer.

 

Fly fra CPH til Fort Lauderdale - 2.180 kr!

De billige billetter som vi har fundet, er med Norwegian og med afgang fra København. Flyvningen er direkte, så efter at have sat sig i et fly i Københavns Lufthavn, vil det næste stop være Fort Lauderdale, Florida. Vores eksempel er med udrejse tirsdag d. 5. marts 2019, og hjemturen finder sted tirsdag d. 12. marts 2019.

Nedenfor her er et eksempel på en af de billige flyvninger til Fort Lauderdale for 2.180 kr.

Fort Lauderdale marts 2019

Bemærk at prisen er inklusiv håndbage. Mad og drikke på flyet, samt indchecket baggage skal tilkøbes.

Andre billige rejsedage til Miami

DatoLink
12. marts → 19. marts Se flytilbud her
19. marts → 26. martsSe flytilbud her

Hotel

I Miami er der en lang række hoteller, hvor man kan finde mange langs kysten. South Beach er et oplagt sted hvis man ønsker at være tæt på en lang række oplevelser som shopping, restauranter, strand og natklubber. Længere nordpå ved North Beach vil man stadig være tæt på stranden, dog vil prisen ofte være væsentligt lavere her.

Lejebil

Florida opleves bedst med bil. Dette betyder også, at du på egen hånd, kan få udforsket hvad Florida har at tilbyde. Vi anbefaler derfor at du lejer en bil ved ankomst til lufthavnen.

Samtlige af de store kendte biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen. Husk at disse vil kræve et kreditkort. Ved afhentning af bilen, skal man være opmærksom på at de højst sandsynligvis vil prøve at sælge ekstra bilforsikring, samt opgradering til en højere bilklasse.

Oplevelser

Vi gør alt hvad vi kan, for at samle det bedste syd Florida har at byde på. Vi guider om shopping, sightseeing, sportsarrangementer, musikarrangementer, spisesteder og meget mere.

Læs guides guides her.