Brug efterårsferien i Orlando for 1.839kr. (t/r)!

Vi har fundet billige direkte flybilletter til Orlando, Florida omkring efterårsferien, kom afsted med KLM for kun 1.839 kr.

Orlando er placeret i den centrale del af Florida og er hjemsted for en lang række af underholdningsaktiviteter. I Orlando findes to af de helt store forlystelsesparker i verden: Disneyworld & Universal. Også kort fra Orlando findes Kennedy Space Center.

 

Fly fra CPH til Orlando - 1.839 kr!

De billige billetter som vi har fundet, er med KLM og med afgang fra København. Flyvningen er med et stop i Amsterdam & Atlanta på udrejsen, og hjemrejsen er med et enkelt stop i Amsterdam. Vores eksempel er med udrejse tirsdag d. 15. oktober 2019, og hjemturen finder sted tirsdag d. 22. oktober 2019.

Nedenfor her er et eksempel på en af de billige flyvninger til Orlando for 1.839 kr.

Bemærk at prisen er inklusiv håndbage. Indchecket baggage skal tilkøbes.

Hotel

I Orlando er der en lang række hoteller. Hvis det primære formål med turen er blandt andet at besøge enten Disneyland eller Universal Studios, kan det være oplagt at kigge på hoteller tæt beliggende på disse parker. Ved køb af indgangbillet til Universal Studios, samtidig med ophold på et af følgende hoteller: Loews Royal Pacific Resort, Hard Rock Hotel eller Loews Portofino Bay. Får man gratis Express Pass, hvilket vil sige at man kan springe køen over til forlystelserne i Universal Orlando.

Lejebil

Florida opleves bedst med bil. Dette betyder også, at du på egen hånd, kan få udforsket hvad Florida har at tilbyde. Vi anbefaler derfor at du lejer en bil ved ankomst til lufthavnen.

Samtlige af de store kendte biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen. Husk at disse vil kræve et kreditkort. Ved afhentning af bilen, skal man være opmærksom på at de højst sandsynligvis vil prøve at sælge ekstra bilforsikring, samt opgradering til en højere bilklasse.

Oplevelser

Vi gør alt hvad vi kan, for at samle det bedste syd Florida har at byde på. Vi guider om shopping, sightseeing, sportsarrangementer, musikarrangementer, spisesteder og meget mere.

Læs guides guides her.