Broadway i Miami 2018/2019

Broadway er en vej placeret i New York, som er kendetegnet for en stor række teatre med sine musicals. Man behøver dog ikke være i New York, for at kunne opleve nogle af disse broadway shows. Faktisk kan man flere gange i løbet af året, opleve en håndfuld af de broadway shows som normalt fast finder sted i New York. Disse musicals kan opleves i Miami under konceptet “Broadway i Miami”.

For 2018/2019 sæsonen er det muligt at opleve følgende shows: The Lion King, Hello Dolly!, Waitress, School of Rock, White Christmas, Come from Away & Les Misérables.

Hello, Dolly!

Opleves i november 2019 – 8 shows over 6 dage

Musicalen’s handling finder sted i slutningen af 1800-tallet i New York. Den velhavende og sure enkemand Horace Vandergelder leder efter kærligheden og tager sig derfor valget at hyre den professionelle matchmaker Dolly. Efter deres første møde går det op for Dolly, at hun faktisk kunne være det perfekte match for Horaces.

Derfor sætter hun sig for at gøre, alt hvad hun kan, for at få ham til selv at komme frem til den konklusion at de er det perfekte match. Dollys perfekte match ender dog med egentlig at være hende selv.

Hello, Dolly! Kan opleves fra d. 20. til og med d. 25. november 2018.

White Christmas

Opleves i december 2018 – 8 shows over 6 dage

White Christmas er historien om hvordan to makkere indenfor showbiz sætter et show op i Vermont inn of ender med at finde deres bedste makkere. Showet indeholder sange som “Count Your Blessings, Instead of Sheep”, “Sisters”, “How Deep is the Ocean” og den tidsløse sang fra titlen på showet.

White Christmas kan opleves fra d. 25. december (juledag) til og med d. 30 december.

 

Les Misérables

Opleves i februar 2019 – 8 shows over 6 dage

les-miserablesBaseret på den klassiske novelle af Victor Hugo, Les Miserables er en imponerende og opløftende historie om overlevelsen af den menneskelige ånd. Den storslået opstilling af Les Miserables indeholder klassiske sange som “I Dreamed a Dream”, “On My Own”, “Starts”, “Bring Him Home, “Do You Hear the People Sing?”, “One Day More”, “Empty Chairs at Empty Tables”, “Master Of The House” og mange flere.

 

Les Miserables kan opleves fra d. 5. februar til og med d. 10. februar.

Waitress

Opleves i februar / marts 2019 – 8 shows over 6 dage

Baseret på filmen fra 2007 af Adrienne Shelly. Waitress følger Jenna, en gravid tjener i det sydlige USA, fanget i et absurd ægteskab og ser frem til en lykkelig afslutning. Hun finder en lettelse – og potientielt den lykkelige afslutning – ved at lave tærter og finde kærlighed med en uventet tilflytter.

Waitress kan opleves fra d. 26. februar til og med d. 3. marts.

School of Rock

Opleves i april 2019 – 8 shows over 6 dage

Baseret på filmen med det samme navn, School of Rock fortæller historien om en wanna-be rock stjerne Dewey Finn, som har en stilling som en vikar skolelære på en fornem grundskole. Når han opdager at hans elevers musical talent, får han sine 5. klasses elever til at danne en rock gruppe og erobre Battle of the Bands.

School of Rock kan opleves fra d. 9. april til og med d. 14. april.

The Lion King

Opleves i maj 2019 – 24 shows over 17 dage

En livlig scene fremvisning af the Oscar vindende Disney film fra 1994, The Lion King (kendt som løvernes konge på dansk) er en historie om en ung løve prins der bor på den blomstrende afrikanske savanne. Født ind i en royal familie, bruger Simba sine dage på at udforske savannen og ære hans konge far, Mufasa. Da en utænkelig tragedie, styret af Simba’s onde onkel, tager Mufasa’s liv, flygter Simba ud i junglen og efterlader tabet og det liv han kendte.

I junglen får Simba sig to nye uventet og skøre venner, vortesvinet Pumba og surikaten Timon. Ledsaget af de to nye venner, starter Simba på ny. Når Simba vender tilbage, tager han kampen op imod Svar om at overtage magten, og få sandheden frem om hvem der dræbte Mufasa.

En spændende og levende historie fra de største ved Disney, er The Lion King en historie om kærlighed og tilgivelse som ingen bør gå glip af.

The Lion King kan opleves fra d. 8. til og med d. 26. maj.

 

Come from Away

Opleves i juni 2019 – 8 shows over 6 dage

Come from Away er baseret på en sand historie om da et isoleret samfund i byen Gander i Canada pludselig blev vært for hele verden. Hvad der startede som en helt almindelig dag i den lille by blev pludselig en international sammenkomst, da 38 fly med tusinde af passagerer fra hele verden, var beordret at lande i Gander d. 11. september 2001. På trods af sprogbarrierer og kultursammenstød, bød befolkningen i Gander de mange strandet rejsende velkommen med musik, åben bar og anerkendelse af at vi alle er del af en stor global familie.

 

 Come from Away kan opleves fra d. 18. til og med d. 23. juni.