Flyv til Florida for kun 1.997 kr tur/retur!

Det er i øjeblikket muligt at finde billig fly til Florida. For kun 1.997kr er det muligt at købe en returbillet til Florida med Norwegian. Med afgang fra København, kan man med en enkelt mellemlanding i London Gatwick, tage en flyver videre til Fort Lauderdale. Fort Lauderdale lufthavn er et alternativ til den ellers meget travle Miami lufthavn. Fort Lauderdale lufthavn er kun 30 min. kørsel nord for Miami downtown & det kendte South Beach.

Vi har fundet et eksempel på den gode pris i starten af januar. Med udrejse tirsdag d. 8 januar, vil man efter en mellemlanding i Gatwick lande i Florida kl. 14:40. Hjemrejsen finder sted tirsdag d. 15. januar. Norwegian er det grønneste flyselskab der flyver over Atlanterhavet, og dette skyldes primært at de benytter sig at nye fly, herunder deres Boeing 787 (også kendt som Dreamliner). Bemærk dog at nogle af Norwegians flyninger fra Gatwick blive foretaget Wamos Air, hvor at det indendørs interior og udstyr desværre ikke er ligeså lækkert som på Dreamlineren. Tjek derfor på forhånd hvilken flytype der bliver brugt på den bestemte afgang.

> Klik her for at se de gode priser <

 

Eksempel på andre billige rejsedatoer er:

 

Hotel

I Fort Lauderdale er der en lang række hoteller, hvor man kan finde mange langs kysten. En mulighed er naturligvis også at finde et hotel længere sydpå i Miami, her vil prisen være lidt højere, men man vil derimod også være tættere på en lang række oplevelser, og naturligvis den kendte South Beach.

> Klik her for at finde et tilbud på hotel <

Lejebil

Florida opleves bedst med bil. Dette betyder også, at du på egen hånd, kan få udforsket hvad Florida har at tilbyde. Vi anbefaler derfor at du lejer en bil ved ankomst til lufthavnen.

Samtlige af de store kendte biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen. Husk at disse vil kræve et kreditkort. Ved afhentning af bilen, skal man være opmærksom på at de højst sandsynligvis vil prøve at sælge ekstra bilforsikring, samt opgradering til en højere bilklasse.

> Klik her for at finde et tilbud på en lejebil <

Oplevelser

Vi gør alt hvad vi kan, for at samle det bedste syd Florida har at byde på. Vi guider om shopping, sightseeing, sportsarrangementer, musikarrangementer, spisesteder og meget mere.

> Læs mere om Fort Lauderdale på vores søsterside her <

> Læs mere om oplevelser i Florida her <