Baseball – Miami Marlins

Miami har naturligvis sit eget baseball hold som er placeret i 10 min. kørsel fra downtown Miami og 15 min. kørsel fra South Beach. Dette hold hedder Miami Marlins, og spiller i ligaen MLB for den amerikanske baseball liga. Baseball sæsonen varer fra marts til september.

Baseball og dets spilleregler er en relativ ukendt sportsaktivitet i Danmark. Baseball er dog en af de sportgrene som er ikoniske for USA, hvorfor det klart kan anbefales at opleve denne sport. Det er naturligvis mere interessant at opleve en baseball kamp, hvis man også kender spillets regler. Du kan læse mere om baseball reglerne her.

Miami Marlins spiller på sit eget stadion kaldet Marlins Park. Marlins Park har plads til over 36.000 tilskuer. Selve stadionet har et tag som kan køres over stadion, derfor kan baseball kampene både afvikles med åbent eller lukket tag. Langt de fleste kampe spilles med taget lukket, dette skyldes den varme temperatur der er i Florida specielt om sommeren. Det lukket tag afhjælpet at der ikke kommer sol ind siddepladserne, og med stadionets effektive air-condition vil der derfor være en meget behagelig temperatur på omkring 24 grader.

—-> Klik her for at købe biletter til Miami Marlins kampe <—-

Marts – april 2019 hjemme kampprogram

Dato Kamp Mindste billetpris Køb billet
Torsdag d. 28. marts 2019 Rockies N/A N/A
Fredag d. 29. marts 2019 Rockies N/A N/A
Lørdag d. 30. marts 2019 Rockies N/A N/A
Søndag d. 31. marts 2019 Rockies
Mandag d. 1. april 2019 Mets
Tirsdag d. 2. april 2019 Mets
Onsdag d. 3. april 2019 Mets
Fredag d. 12. april 2019 Phillies
Lørdag d. 13. april 2019 Phillies
Søndag d. 14. april 2019 Phillies
Fredag d. 19. april 2019 Nationals
Lørdag d. 20. april 2019 Nationals
Søndag d. 21. april 2019 Nationals
Tirsdag d. 30. april 2019 Indians

 

Transport

Den nemmeste måde at komme til/fra stadionen er enten ved at tage en Uber eller at køre selv.

Bil

Hvis man har lejet en bil, kan man med fordel tage denne. Der er et stort antal af parkeringspladser, hvorfor det er muligt at parkere i gåafstand til stadion. Vi anbefaler dog at man vælger at købe sin parkeringsbillet på forhånd, da dette er den eneste måde man kan være garanteret at få en parkeringsplads. Ca. halvdelen er parkeringsplads områderne er kun tilgængelige hvis man har købt parkeringsbillet på forhånd. Om man vælger at købe parkeringsbilletten på forhånd eller ej, anbefaler vi at i læser om stadionets parkeringsregler her.

Uber

Ved stadionet findes der et dedikeret område til både afsætning og afhentning ved brug af Uber. Det er derfor en nem mulighed at komme til og fra stadion på, da turen ikke er særlig lang hverken fra Miami downtown eller Miami Beach.

Offentlig transport

Der findes en række offentlige transport muligheder i området. Vi anbefaler dog at i læser mere om mulighederne på denne side.

 

Er du interesseret i andre typer for sport i Florida, så hold øje med vores side her.