Amerikansk fodbold – Miami Dolphins

Miami har naturligvis sit eget hold indenfor amerikansk fodbold. Dette hold hedder Miami Dolphins, og spiller i ligaen NFL for amerikansk fodbold. Miami Dolphins spiller deres hjemmekampe på Hard Rock Stadium (samme stadion som College Football holdet Miami Hurricanes spiller på). Stadionen har plads til over 65.000 tilskuer. Stadionen er placeret i den nordlige del af Miami, tæt på Hollywood bydelen. For nylig har stadionet fået en opgradering, hvor der blandt andet er kommet tag over tilskuerpladserne. Taget afhjælper problemet med den kraftige regn som kan opstå i Florida, men giver os mulighed for at være placeret i skyggen, væk fra den ellers kraftige sol.

2019 hjemme kampprogram

Dato Kamp Mindste billetpris Køb billet
Søndag d. 8. september
Baltimore Ravens
Ca. 320 kr.
Søndag d. 15. september
New England Patriots
Ca. 650 kr.
Søndag d. 29. september
Los Angeles Chargers
Ca. 290 kr.
Søndag d. 13. oktober
Washington Redskins
Ca. 380 kr.
Søndag d. 3. november
New York Jets
Ca. 300 kr.
Søndag d. 17. november
Buffalo Bills
Ca. 290 kr.
Søndag d. 1. december
Philadelphia Eagles
Ca. 930 kr.
Søndag d. 22. december
Cincinnati Bengals
Ca. 250 kr.

Såfremt Miami Dolphins kvalificerer sig til slutspillet, kan der være nogle afgørende kampe i starten af januar 2019.

Finalen i amerikansk fodbold kaldes for Super Bowl, og spillet i 2019/2020 sæsonen på Hard Rock Stadium i Miami. Super Bowl afvikles søndag d. 2. februar 2020 på Hard Rock Stadium.

Transport

Den nemmeste måde at komme til/fra stadionen er enten ved at tage en Uber eller at køre selv.

Bil

Hvis man har lejet en bil, kan man med fordel tage denne. Der er et meget stort areal af parkeringspladser, hvorfor det er muligt at parkere i gåafstand til stadion. Det er muligt at betale med parkeringen med ens kredit kort, kontakter eller med Sun Pass (findes i alle lejebiler).

Uber

Det er svært at estimere hjemturs prisen med Uber (Uber er fuldt ud lovligt i USA!), da efterspørgselen vil være høj væk fra stadion. Et estimat på prisen vil være på ca. $ 30 fra South Beach til Hard Rock Stadium.

Offentlig transport

Der er desværre ingen gode offentligtransport muligheder for at komme til stadion. Dog kan man efter kampen for $ 10 pr. person tage en bus fra parkeringsområde 14, som kører direkte til Miami Downtown, med efterfølgende stop på South Beach. En anden bus kører direkte til Las Olas i Fort Lauderdale.

Er du interesseret i andre typer for sport i Florida, så hold øje med vores side her.